Referenciák

Nézze meg, mit mondanak munkámról!

Te Szakmád Kft. Budapest, /2024.03.30./

"Tamás már az első pillanattól kezdve mellettünk állt, segítve minket a felnőttképző cégünk létrehozásában és a képzések engedélyeztetésében. Tapasztalt szakember, akinek hosszú évek alatt felhalmozott tudása és tapasztalatai segítenek minket nap mint nap. Emellett társalapító egy másik felnőttképző intézményben, valamint különböző szakmák oktatója is. Mindig készségesen és nagy szakértelemmel segít bennünket, bármilyen kérdéssel vagy nehézséggel fordulunk hozzá. Ezeken felül, azt is nagyon szeretjük benne, hogy közvetlen és humoros."

Sződi Klaudia – társalapító és vezető, Ungvári Anita – társalapító és vezető


Amagro Duo Kft. Nyíregyháza 

"Felnőttképzési tevékenységünk engedélyeztetési eljárását 2016 nyarán indítottuk. Az eljárás különböző szakaszaiban és a képzési programok szakértésében Benyusz Tamás segítségét vettük igénybe. Szakmai tudása, többéves szakmai tapasztalata, felkészültsége, a jogszabályok naprakész ismerete, segítőkészsége nagyban hozzájárult sikeres és eredményes munkánkhoz, melyet ezúton is köszönünk.

Az azóta eltelt időszakban többször bővítettük képzéseink körét tanácsai segítségével, mindemellett a mindennapi munka során felvetődő gyakorlati problémák orvosolásában is tud egyértelmű, korrekt választ adni."

Bajuszné Ibolya szakmai vezető